Probleme

Problema nu e cum huruie rabla aia de tramvai de zici ca se rupe pe sine, nu's claxoanele troleurilor si in niciun caz nu sunt parangheliile tiganilor si muzica de cacat de pe kiss fm. Sunt latraturile cainilor. Bai, da' sa mi fie cu iertare acuma, daca matale stai in ferentari, pe o groapa de gunoi si gandaci, si te inconjoara cainii, ai probleme grave.

Si nu ma refer aici doar la aerele de bucurestean din tata'n fiu, care nu ar recunoaste vreodata ca bunic'su a crescut vaci si dadea cu sapa. Astora, targovetilor de tip 2 la 10 lei nu ai cum sa le bagi mintile in cap. Ei sunt cei care nu se spala iarna, nu se dau cu deodorant vara, nu au studii ca lumea...

Nu au citit o carte din liceu, se uita la curve gen Daniela Crudu, si inteleg prin 'adrenaline rush' sa se uite la Steaua - Dinamo. Astora nu ai cum sa le spui ca nu e bine, ca e gresit, pentru ca ei au vazut ca, cainele sic se tine in lant, si nu se mangaie. Ideile lor obtuze innebunesc imediat un creier sanatos. Caci mama prostilor e mereu gravida.