Doar o Zi Ciudata

M-as plange ca mi-e frig, dar mi-e ca nu ma crede nimeni. Telefonul imi spune ca sunt 20 de grade azi, dar eu am impresia ca s-au ratacit pana la etajul 7 si ma intreb: daca m-ar fi ascultat si locuiam la etajul 30 cum ar fi fost? Azi, culmea, nu m-a sunat nimeni. Nu am primit nici un mesaj. Nu am nici un motiv sa ies din casa, daca nu vreau. Si nu o fac.

Am visat ca mananc sushi asa ca am coborat doar pana la supermarket pentru a-mi transforma macar un vis in realitate. Sushi, biscuiti cu ciocolata alba, fructe si inghetata cu nuci - daca ar afla antrenorul m-ar pune sa alerg 15 km, dar azi nu-mi pasa. Regret doar ca stau imbracata, singura, inghetand de frig si nu mi-e deloc familiara ori placuta ipostaza. Nu imi plac hainele de "stat in casa" si de aceea in garderoba mea nu se gasesc.

Dupa ce inchid usa, nu obisnuiesc sa port nimic in afara unei perechi de bikini sau, cel mult, un neglije sau o camasa de noapte transparenta, menita sa imi schimbe starea de spirit. Cu gandul la cele 40 de grade pe care le astept cu nerabdare, voi incerca sa adorm, desi e devreme. V-am spus ca e o zi ciudata! Noapte buna!